020 695 0700

Rijksstraatweg 5
1115 AG Duivendrecht

Ma – Di – Do & Vr : 08:30 – 20:00
Wo : 08:30 – 21:00
Za : 10:00 – 15:00

Rijksstraatweg 5

1115 AG Duivendrecht

info@dierenkliniek-duivendrecht.nl

Openingstijden

Maa - Di - Do & Vr : 08:30 - 20:00 Wo : 08:30 - 21:00 Za : 10:00 - 15:00

Stephanie - Dierenarts

Mijn naam is Stephanie.

Van jongs af aan wist ik dat mijn leven zou draaien om dieren en de passie om ze te helpen. Als kind redde ik al vogeltjes en verslond ik boeken over anatomie en biologie in de bibliotheek, alles om mijn droom waar te maken.

Na een uitloting op 17-jarige leeftijd vertrok ik naar Antwerpen, om uiteindelijk in 2011 mijn studie in Gent af te ronden. Na een periode van wild-life avonturen in Zuid-Afrika begon mijn professionele reis in klinieken in Amsterdam, Aerdenhout en Bennebroek. Na 10 jaar in loondienst besloot ik als zelfstandig dierenarts verder te gaan.

In mijn zoektocht naar afwisseling en uitdaging kwam ik bij Dierenkliniek Duivendrecht terecht voor een zwangerschapswaarneming, en ik ben eigenlijk nooit meer weggegaan!

Mijn dagelijkse taken zijn ongelooflijk divers; variërend van operaties, gebitsbehandelingen, laboratoriumwerk, tot het maken van echo’s en röntgenfoto’s, en natuurlijk consulten met diereneigenaren. De veelzijdigheid houdt me scherp, maar maakt het vak ook uitdagend. Naast eerstelijns diergeneeskunde heb ik me de afgelopen jaren extra gaan toeleggen op echografie, tandheelkunde, dermatologie en laparoscopie.

De grootste uitdaging ligt voor mij in het steeds willen blijven leren, maar ook in het stellen van de juiste diagnose en het behandelen van dieren waarvan de financiële mogelijkheden beperkt zijn. In onze kliniek proberen we altijd mee te denken en oplossingen te vinden die passen bij de situatie.

Wat ik het leukste vind aan mijn werk is de constante afwisseling en de mogelijkheid om mezelf te blijven ontwikkelen en specialiseren. Het contact met diereneigenaren en collega’s is voor mij van onschatbare waarde. Geen enkel dier of eigenaar is hetzelfde, en ik geniet ervan om samen de juiste oplossingen te vinden.

Samenwerking met mijn team is voor mij cruciaal. Bij Dierenkliniek Duivendrecht denken we als team op dezelfde manier. We zijn transparant over kosten, geven liefde en persoonlijke aandacht aan elke patiënt en eigenaar, en we leren continu van elkaar. Iedereen heeft zijn eigen specialiteiten, waardoor we elkaar perfect aanvullen. En laten we niet vergeten, een gezonde dosis humor en gezelligheid zijn essentieel voor een goed functionerende kliniek!