020 695 0700

Rijksstraatweg 5
1115 AG Duivendrecht

Ma – Di – Do & Vr : 08:30 – 20:00
Wo : 08:30 – 21:00
Za : 10:00 – 15:00

Rijksstraatweg 5

1115 AG Duivendrecht

info@dierenkliniek-duivendrecht.nl

Openingstijden

Maa - Di - Do & Vr : 08:30 - 20:00 Wo : 08:30 - 21:00 Za : 10:00 - 15:00

Aandacht voor dier en mens

Wie zijn wij?

Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in onze dierenartspraktijk, Dierenkliniek Duivendrecht!

De gezelligste dierenartspraktijk uit Duivendrecht en omstreken, waar de dierenartsen en assistentes u en uw dier écht willen leren kennen.

Onze huisdieren kunnen ons helaas niet vertellen welke klachten ze hebben. We hebben u als het baasje dan ook hard nodig bij het stellen van de juiste diagnose, aangezien u ons het beste kan vertellen wat u is opgevallen bij uw dier. Doordat wij éxtra aandacht voor mens en dier nemen tijdens de afspraak hopen wij er goed achter te komen wat er aan de hand is.

Sinds 1 juni hebben wij een nieuwe start gemaakt, de oude dierenarts (Doc) is van zijn welverdiende pensioen gaan genieten. Dierenartsen Mechteld en Chris hebben het stokje met plezier overgenomen.

Sinds de overname zijn er ook méér behandelmogelijkheden; uitgebreider bloed-, röntgen en echografisch onderzoek en ruimere openingstijden om zo tot nóg betere zorg voor uw huisdier te kunnen komen.

Aangezien wij graag ruim te tijd nemen voor u en uw geliefde maatje werken wij vooralsnog alleen op afspraak. Als COVID-19 het toelaat willen we in de toekomst de inloopspreekuren weer gaan starten in de avonden, zodat u ook zonder afspraak dezelfde dag nog bij ons terecht kunt.

 

Wij bieden:

  • Een huiselijke sfeer
  • Geen/korte wachttijden
  • Persoonlijke aanpak
  • Duidelijk behandelplan
  • Veel in-huis behandelmogelijkheden: Echo, röntgen- en bloedonderzoek
  • Liefde voor uw dier

Ons team

Employee Name

Job title

Employee Name

Job title