020 695 0700

Rijksstraatweg 5
1115 AG Duivendrecht

Ma – Di – Do & Vr : 08:30 – 20:00
Wo : 08:30 – 21:00
Za : 10:00 – 15:00

Rijksstraatweg 5

1115 AG Duivendrecht

info@dierenkliniek-duivendrecht.nl

Openingstijden

Maa - Di - Do & Vr : 08:30 - 20:00 Wo : 08:30 - 21:00 Za : 10:00 - 15:00

Sarah - Dierenarts

Mijn naam is Sarah

Van jongs af aan wilde ik al dierenarts worden. Bij mijn ouders in Enschede ben ik opgegroeid met dieren, we hebben een hele lieve golden retriever gehad, Cindy. Bij een restaurant kwam eens een jonge lapjespoes aanlopen, die bleek van niemand te zijn dus mocht ze met ons mee. Een maand later kreeg Lapje drie kittens, bij mij op bed! Lapje wilde een week later al graag weer naar buiten, dus had ze de kittens bij Cindy neergelegd om op te passen. Die durfde zich niet meer te verroeren!

Met mijn vriend en Britse Kortharen Coconut en Beer woon ik in Amsterdam. Ik ben in 2016 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts. Daarna heb ik ervaring opgedaan in verschillende praktijken, en ook een jaar in Engeland gewerkt. Daar ben ik enthousiast geworden over tandheelkunde! In Dublin heb ik bij de ESAVS twee keer een week tandheelkunde training gevolgd. Sinds een jaar of drie heb ik me volledig toegelegd hierop, maar ik vind het ook nog steeds ontzettend leuk om spreekuur te doen als dat zo uitkomt! Iedere dinsdag en soms ook op maandag, doe ik hier in de kliniek gebitsbehandelingen bij honden en katten. U kunt bij mij terecht voor de eenvoudigere gebitsbehandelingen met dentale röntgenfoto’s en een tandheelkundig onderzoek, maar ook voor uitgebreidere chirurgische extracties, het plaatsen van vullingen, en nog veel meer. Ik vind het leuk om mee te denken over tandheelkundige patiënten die bij een collega zijn geweest.

Wat ik zo fijn vind aan deze kliniek is de open, betrokken sfeer, met ons hele team zijn we gemotiveerd om elke dag de beste zorg te bieden aan patiënten en hun baasjes. Het geeft mij een goed gevoel te weten dat dieren na een operatie of als ze ziek zijn de dag erna worden gebeld om te vragen hoe het gaat. Als er dan iets niet in orde is, kunnen we op tijd helpen.