020 695 0700

Rijksstraatweg 5
1115 AG Duivendrecht

Ma – Di – Do & Vr : 08:30 – 20:00
Wo : 08:30 – 21:00
Za : 10:00 – 15:00

Rijksstraatweg 5

1115 AG Duivendrecht

info@dierenkliniek-duivendrecht.nl

Openingstijden

Maa - Di - Do & Vr : 08:30 - 20:00 Wo : 08:30 - 21:00 Za : 10:00 - 15:00

Crissy - Paraveterinair

Mijn naam is Crissy,

Als kind was ik altijd goed met dieren. We hadden thuis dan ook twee hondjes waar ik altijd mee aan het spelen was en die ik regelmatig uitliet. Ook had ik twee konijntjes.

Mijn eerste konijn kreeg ik toen ik zes jaar oud was, Flappie. Dat konijn is uiteindelijk negen jaar oud geworden en was dus een groot onderdeel van mijn jeugd. Het was ontzettend verdrietig toen dit konijn dood ging toen ik vijftien jaar oud was.

Ondanks mijn liefde voor dieren bleef ik heel erg zoeken naar wat ik wilde worden..
Tot mijn ouders zeiden waarom wordt je geen Paraveterinair dierenartsassistente? En het opeens klikte.

Op het Wellant College in Aalsmeer heb ik de vierjarige opleiding tot Paraveterinair dierenartsassistente gevolgd en ben ik afgestudeerd mei 2022

Paraveterinair zijn vind ik heel erg leuk omdat het heel divers is, elke dag is anders. Je hebt geen dag hetzelfde te doen.

Ik heb een passie voor operaties en vind het assisteren erbij dan ook heel erg interessant.
Het geeft mij een goed gevoel als een spannende operatie met een sisser afloopt!

Ik ben begonnen bij Dierenkliniek Duivendrecht als stagiaire en vond dat zo leuk dat ik nooit meer ben weggegaan! Deze praktijk is een warm bad voor mij waar ik eindeloos kan doorleren.

 

 

 

 

We gebruiken cookies op onze website om u de meest relevante ervaring te bieden door uw voorkeuren en herhaalde bezoeken te onthouden. Door op “Alles accepteren” te klikken, stemt u in met het gebruik van ALLE cookies. Lees hier onze